Cautare

336 de rezultate pentru "hamza sergiu" (4.39 secunde)
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
Consilierul prezidential pe probleme de aparare si securitate nationala, generalul Sergiu Medar, a participat ieri la sedinta comisiei de resort din Senat.
Totodata, deputatul PC Sergiu Andon a explicat ca Tratatul din 1937 prin care Ungaria trebuia sa inapoieze mostenirea Gojdu "a fost anulat de Conventia din 1953", prin care Romania renunta la imobile.
Anchetatorii sustineau la acel moment ca este posibil ca aceste obiecte sa fi ajuns in colectii particulare ale unor oameni importanti, precum Adrian Nastase, Dan Iosif, Sergiu Nicolaescu si fostul consilier prezidential Ioan Talpes.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Sergiu Andon, a informat ieri Biroul Permanent ca dezbaterile la proiectul de lege privind Statutul minoritatilor vor fi reluate la 9 mai.
Iar al treilea mare beneficiu este ca o buna parte din cohorta pe care noi nu am estimat-o initial, cea intre 16 si 23 de ani, s-a vaccinat. Si s-a vaccinat din proprie initiativa. Deci minte exista! (Interviu realizat de Sergiu Bidila) - Va urma -
Vizitat de consilierii prezidentiali Consilierii prezidentiali Sergiu Medar, Adriana Saftoiu si Claudiu Saftoiu l-au vizitat ieri pe presedinte la spitalul din Viena.
Studentul Anului din Europa, nivel universitar â€" Sergiu Iliev (Imperial College, Marea Britanie). Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar â€" Alexandra-Maria Bocse (Universitatea Cambridge, Marea Britanie).
Presedintele Comisiei juridice a Camerei, Sergiu Andon (PC), a declarat ca sustine amanarea cu un an a termenului de intrare in vigoare a noului Cod Penal, timp in care sa se lamureasca ce se va intampla cu aceasta lege.
Printre acestia se numara Iris si Felicia Filip, VH2, Talisman, Gil Dobrica, Ion Dolanescu, Adrian Paunescu, Sergiu Nicolaescu, Horia Moculescu.
Sergiu Celac, director general alternant la Centrul International pentru Studii ale Marii Negre, a afirmat ca, in urma cresterii economice si a perspectivei ca toate statele membre BSEC sa devina membre ale Organizatiei Mondiale a Comertului, BSEC ar trebui sa ia in considerare crearea unei zone de liber-schimb.
O parte dintre membrii FSN cum ar fi Silviu Brucan, Alexandru Birladeanu sau Sergiu Nicolaescu au murit si ei. La inceputul anchetei, procurorii au avut o lista lunga de suspecti pe care, intre timp, i-au scos de sub urmarire penala pe motiv ca faptele lor s-au prescris.
Este vorba despre societatea Verticom Bacau, firma la care actionar majoritar este Sergiu Sechelariu, si firma Eurografica din Bucuresti. Avocatii lui Adrian Nastase nu au dorit ca comenteze aceasta informatie.
Trei comisii, un singur regulament Presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a declarat ca statutul a stat "mult prea mult" la comisii, adesea din "sicane procedurale" sau din "stratageme de vointa politica".
Ministrul a mai precizat ca Directia de Informatii a Armatei a dat un raspuns si in cazul consilierul prezidential Sergiu Medar.
Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George. Constructii si Reparatii AGA:
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
In ceea ce priveste durata realizarii acestui proces, daca te misti repede, si ai o echipa buna, identificarea dureaza aproximativ doua saptamani in fiecare localitate", a pus Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj, institutia abilitata sa gestioneze platile directe comunitare ce vor fi distribuite in judet dupa aderare.
Avocatul lui Voiculescu, Sergiu Andon, a afirmat in mai multe randuri ca in dosarele in care figureaza numele clientului sau nu exista probe care sa arate clar ca Dan Voiculescu a facut politie politica.
In plus, Parchetul General verifica in continuare o posibila implicare a senatorilor Adrian Nastase, Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif in dosarul "Aurul Dacilor".
google-analytics.com